Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg tegen derdedivisionist in beker: 'Wij zijn favoriet'

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - "Wij zijn de favoriet", stelt Spakenburg-speler Jasper Beekhuis in aanloop naar de bekerontmoeting met OFC, dat derde staat in de Derde divisie zondag. De nummer tien van de Tweede divisie bereikt bij winst in Oostzaan de laatste zestien van de KNVB beker.

"We hebben een goede reeks achter de rug op de nederlaag tegen De Treffers na", verklaart Beekhuis waarom hij zijn team als favoriet ziet. Spakenburg pakte uit de afgelopen zes wedstrijden dertien punten. Bij drie van die duels was Eric Meijers trainer. Hij is er tegen OFC niet bij vanwege vakantie. Meijers had die gepland, omdat hij met zijn vorige club VVSB al was uitgeschakeld in de beker.

CHRIS DE GRAAF

Chris de Graaf vervangt Meijers. De Graaf was dit seizoen bij drie wedstrijden trainer van Spakenburg. Twee keer werd gewonnen en een duel eindigde in een nederlaag. De Graaf kan beschikken over een fitte selectie tegen OFC, dat onder andere DOVO uit het bekertoernooi knikkerde.

Verslaggever Mark Kloostra blikt vooruit met speler Jasper Beekhuis van Spakenburg op het bekerduel tegen OFC


OUD-PROFVOETBALLERS

Beekhuis zegt dat hij nog niet veel weet over OFC. "Ik heb er nog nooit tegen gespeeld. Ik hoorde alleen dat het een ploeg is met veel oud-profvoetballers." Een van hen is de Amersfoortse doelman Atam Koroglu. Hij stond één keer onder de lat bij FC Utrecht en droeg de tenues van Haarlem, TOP Oss, AGOVV en MVV.

Ik heb nog nooit tegen OFC gespeeld"
Jasper Beekhuis

VERTROUWEN

OFC kan vertrouwen tanken uit resultaten tegen ploegen uit de provincie Utrecht. Zij versloegen in de competitie dit seizoen Hoogland en Hercules met 2-1.


LIVE

OFC - Spakenburg begint woensdag om 19.45 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -