Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Schorre Hoogland-trainer Prins: 'Ik ben in de rust boos geworden'

1/3
HOOGLAND - "Ik ben in de rust wel even boos geworden", vertelde de schorre Hoogland-trainer Raymond Prins. Misschien hielp dit, want in de tweede helft boog zijn ploeg een 1-0 achterstand om in een 2-1 zege op Groene Ster.

Bij Hoogland had niemand een goed woord over voor de eerste helft. Prins zei: "Het leek wel of we geen één bal naar elkaar konden spelen." Speler Coen Heus vertelde: "Ik denk dat we niet dieper door de ondergrens konden zakken."

Raymond Prins: "Het leek wel of we geen één bal naar elkaar konden spelen"


SCHREEUWEN

Door de zwakke eerste helft stormde het in de pauze in de kleedkamer van Hoogland. "De trainer deed de deur dicht en begon te schreeuwen", vertelde Heus. "Het was wel oppeppend, hij had het over de ranglijst en dat we nu goede zaken konden doen."

Coen Heus: "De trainer deed de deur van de kleedkamer dicht en begon te schreeuwen"


VERDIEND

Door een goede tweede helft hield Hoogland de drie punten in eigen huis. "Op basis van de tweede helft hebben we verdiend gewonnen. Zij hebben niet veel kansen gecreëerd", aldus een trotse Heus.

REUZESPRONG

Zijn team sluit door de zege 2019 prima af. Hoogland springt van de laatste plek naar de dertiende plaats in de Derde divisie. De volgende wedstrijd spelen ze tegen de nieuwe hekkensluiter DEM.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -