Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

GVVV houdt voor vierde keer de nul: "Defensie stond als een huis"

1/3
VEENENDAAL - Trainer Niek Oosterlee was zaterdag niet alleen blij met de gepakte drie punten tegen Koninklijke HFC. De oefenmeester roemde na afloop zijn laatste twee linies omdat weer eens de nul werd gehouden.

"We worden in de wedstrijd gehouden omdat Johan Jansen die strafschop pakt. Daarna pakt hij nog een goede kans van hen. Toen we 1-0 voor kwamen hielden we de ruimtes klein en konden we daardoor gevaarlijk blijven", blikt Oosterlee terug op het duel. GVVV won de wedstrijd uiteindelijk met 2-0.

Defensief gezien hebben we echt een uitstekende wedstrijd gespeeld"
Niek Oosterlee

Trainer Niek Oosterlee was uitermate positief over de verdedigende linies van zijn ploeg


GVVV hield de nul tegen Koninklijke HFC. Dat was voor de vierde keer dit seizoen. De laatste keer dat de nul werd gehouden, was op 9 november bij de 3-0 winst op ASWH. "De defensie stond als een huis. Zij hebben goed vanuit de organisatie gespeeld. Onze keeper groeide ook echt in de wedstrijd en dat gaf de verdediging vertrouwen. Defensief gezien hebben we echt een uitstekende wedstrijd gespeeld."

"Je houdt de nul tegen vooraf de nummer 2 of 3 van de ranglijst. Dat is gewoon een goed resultaat. De onderste ploegen beginnen steeds meer punten te pakken. We hebben dus goede zaken gedaan", sprak doelpuntenmaker Berry Powel na afloop.

POWEL

De eerste twee kansen die Powel kreeg waren gelijk twee goals. Hij werd daardoor uitgeroepen tot de man van de wedstrijd. Voor die twee treffers had Powel hands gemaakt waardoor Koninklijke HFC een penalty kreeg. Deze werd, tot vreugd van Powel, gestopt door doelman Johan Jansen.

"Er kwam een speler los van hun en die kopte de bal tegen mijn arm aan, dat vond de scheidsrechter blijkbaar een strafschop. Dat werd uiteindelijk een mooi momentje voor Johan, dan kon die alvast oefenen voor donderdag als het ook penalty's wordt", zei Powel grappend. GVVV neemt het donderdag in de tweede ronde van de KNVB Beker op tegen Eredivisionist PSV.

Berry Powel: "Het bleef vrij eenvoudig 2-0"


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -