Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg komt goed weg tegen Rijnsburgse Boys: 2-2

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft aan de ontmoeting met Rijnsburgse Boys een punt overgehouden. De Blauwen sleepten er op eigen veld een 2-2 gelijkspel uit.

Verslaggever Mark Kloostra over het gelijkspel


Rijnsburgse Boys was in de eerste helft duidelijk de betere partij, maar het was Spakenburg dat in de eerste 25 minuten twee keer op het scorebord was gekomen. De Blauwen kwamen slechts twee keer over de middenlijn en twee keer sloeg Vince Gino Dekker toe: 2-0.

In de 29e minuut was het dan toch raak voor het beter spelende Rijnsburgse Boys. Furghill Zeldenrust schoof de bal achter doelman Leon ter Wielen en kreeg zo de 2-1 op zijn naam.

HOOFDROL TILLEMA

In de 58e minuut leek Rijnsburgse Boys de 2-2 te maken. Anthony van Dongen schoot van afstand de bal het doel in. Voormalig-Spakenburger JoŽl Tillema begon hard te juichen, hij claimde de bal nog te hebben aangeraakt. Hij vergat alleen dat hij buitenspel stond. Nadat de scheidsrechter had overlegd met zijn assistent, werd het doelpunt afgekeurd.

Zeven minuten later werd de stand op het scorebord wel veranderd door Van Dongen. Hij schoot alsnog de 2-2 binnen. Spakenburg zakt in de Tweede divisie van de negende naar de tiende plek.

11' Vince Gino Dekker [1-0]
23' Vince Gino Dekker [2-0]
29' Furhgill Zeldenrust [2-1]
67' Anthony van Dongen [2-2]


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -