Calderwood begint als trainer van DOVO ongeslagen aan tweede seizoenshelft

© RTV Utrecht / Robert Claus
VEENENDAAL - De voetballers van DOVO hebben voor de tweede week op rij niet verloren. Onder leiding van trainer Scott Calderwood werd zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen het SteDoCo van de Utrechtse trainer Frans Adelaar.
DOVO stond na zeven minuten al met 1-0 achter door een treffer van Vincent Verheul. Roy Bakkenes zette vervolgens in de 21e minuut de gelijkmaker op het scorebord namens de Veenendalers: 1-1.
In de tweede helft waren er kansen over en weer maar geen van de twee ploegen wist de trekker over te halen. Het bleef 1-1 en daarmee behoudt trainer Scott Calderwood de ongeslagen status. Vorige week wist de oefenmeester bij zijn debuut als trainer van de Veenendalers ONS Sneek met 5-0 te verslaan.
DOVO staat in de Derde Divisie A op de vijftiende plek. De Veenendalers gaan nu de winterstop in.
7' Vincent Verheul [1-0]
21' Roy Bakkenes [1-1]