Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg-aanvoerder Beijer: 'We lieten koppen hangen'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Trainer Eric Meijers en speler Barry Beijer willen hun terugkeer in Groesbeek zo snel mogelijk vergeten. Met Spakenburg verloren ze met 4-0 van De Treffers. Beijer zegt: "Na de 3-0 lieten we de koppen hangen. Dat mag niet."

Beijer speelde van 2015 tot en met 2017 bij de Groesbeekse club Achilles'29. Daarvoor droeg hij vier seizoenen het tenue van De Treffers. Die club stond zaterdag na 56 minuten met 3-0 voor tegen Spakenburg. "Toen gingen de hoofden hangen en gingen we niet meer volle bak. Dat mag niet, want bij 3-0 kunnen nog gekke dingen gebeuren", vertelt Beijer. "Daarnaast waren we niet geduldig genoeg en zochten we niet naar de juiste oplossingen op het moment dat we onze jongens op de flanken niet konden bereiken."

Eric Meijers: "Na de 1-0 liepen we achter de feiten aan"


Meijers, oud-trainer van Achilles'29, was ook niet tevreden. "We hebben terecht verloren. De eerste helft speelden we prima, maar de tweede helft niet. Na de 1-0 kort voor rust liepen we achter de feiten aan tegen een goed ingespeeld De Treffers, dat thuis ijzersterk is."

Barry Beijer: "De nederlaag zet je met beide benen op de grond"


ONVERWACHTS

Beijer had de nederlaag niet verwacht na de afgelopen weken. De Blauwen wonnen vier keer op rij. "Het verlies zet je met beide benen op de grond. Nu moeten we wonden likken en op naar de volgende wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -