Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

GVVV neemt door zege verder afstand van de gevarenzone

1/2
VEENENDAAL - GVVV kan weer wat ademhalen in de Tweede divisie. Een 3-1 overwinning op Jong FC Volendam zorgt ervoor dat de Veenendalers meer afscheid nemen van de gevarenzone.

Verslaggever Arnold Schenk over de winst van GVVV


BERRY POWEL

GVVV opende al vroeg de score in de eerste wedstrijd nadat Niek Oosterlee eerder deze week zijn afscheid had aangekondigd. Wie anders dan Berry Powel stond op de juiste plek om de 1-0 te maken. Hij gleed een voorzet van Jesse van Nieuwkerk, die in de basis mocht beginnen ten koste van Jeremy de Graaf, binnen.

Jong FC Volendam kwam daarna iets meer in het spel. De vele corners die de beloftenploeg kreeg, leverden echter niets op. GVVV kreeg ook nog wat mogelijkheden op kansen, maar de ruststand was desondanks 1-0 op Panhuis.

GVVV TREKT HET OVER DE STREEP

Na de pauze ging het spel op en neer. Dat was wel zonder Powel, want hij viel geblesseerd uit en werd vroeg in de tweede helft vervangen door De Graaf. Jong Volendam kwam na ruim een uur op 1-1 via Ibrahim El Kadiri, al duurde het niet lang voor GVVV weer op voorsprong stond. Corné Davelaar schatte een voorzet van links goed in en kopte de bal hard in het doel voor de 2-1.

GVVV wist dat Jong Volendam te pakken was als het nog een tandje bijschakelde en dat gebeurde tien minuten voor het eindsignaal. Via een hard schot van invaller De Graaf verscheen de 3-1 op het scorebord. Dat bleek ook de eindstand te worden op Panhuis.

De Veenendalers komen door de zege op 21 punten uit vijftien duels in de Tweede divisie, daarmee staan ze stevig in de middenmoot.

7' Berry Powel [1-0]
63' Ibrahim El Kadiri [1-1]
66' Corné Davelaar [2-1]
79' Jeremy de Graaf [3-1]


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -