Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

DOVO vijf duels zonder Mourad Marbouh

VEENENDAAL - DOVO moet het de komende vijf duels stellen zonder Mourad Marbouh. De linksachter van de Veenendalers kreeg afgelopen zaterdag rood nadat hij een tegenstander had geslagen. Het leverde hem vijf wedstrijden schorsing op.

Zaterdag tegen FC Lisse zit Lars Middelwijk zijn laatste duel schorsing uit. Jordy ter Borgh keert terug in de selectie. Kesly den Haag is hersteld van een blessure, maar doet ritme op in het tweede, omdat hij acht weken niet gespeeld heeft.

TRAINER

Hoewel DOVO maandag al uitgebreid sprak met Bert van Hunenstein, in de hoop de ErmeloŽr vast te leggen als nieuwe trainer, zit zaterdag Josť de la Fuente Pozo nog als eindverantwoordelijke op de bank bij de Veenendalers, in de uitwedstrijd tegen FC Lisse. De onderhandelingen met Van Hunenstein lijken vast te zitten.

De la Fuente Pozo zal met DOVO willen voortborduren op de prima fase van afgelopen zaterdag, toen zijn ploeg het koploper Sparta Nijkerk erg lastig maakte. De interim-trainer was tot twee weken geleden de assistent van de ontslagen Gert Kruys.

DOVO heeft al vijf duels op rij verloren en is afgezakt naar de 15e plaats in de Derde divisie. Het gat met nummer 14 GOES is vijf punten. En al hebben de Zeeuwen een duel meer gespeeld, het is voor DOVO hoog tijd dat er weer eens piunten worden gepakt.

HISTORIE

Het is de vierde keer dat DOVO op bezoek gaat bij FC Lisse. Van de drie vorige ontmoetingen won DOVO er ťťn. Twee keer bleven de punten in Lisse.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -