Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

'Patrick Loenen ziet af van overstap naar DOVO'

VEENENDAAL/WOERDEN - Patrick Loenen wordt komend seizoen geen trainer van DOVO. De Utrechter heeft het al getekende contract met de derdedivisionist uit Veenendaal laten ontbinden. Dat heeft RTV Utrecht uit betrouwbare bron vernomen.

Loenen en DOVO willen niet reageren, maar de partijen hebben afgelopen week bij elkaar gezeten, omdat Loenen zou vrezen dat hij bij een nieuwe technische leiding niet zou kunnen terugvallen op afspraken die hij met de opgestapte TC had gemaakt.

ONRUST

Patrick Loenen, nu nog trainer van Sportlust'46 uit Woerden, tekende drie weken geleden bij DOVO, waar hij na dit seizoen Gert Kruys zou opvolgen. Kort daarna barstte bij DOVO de bom. Kruys werd na een reeks tegenvallende resultaten ontslagen. Drie dagen later stapte de technische commissie op, omdat die zich rond het ontslag van Kruys onder druk gezet voelde door de bussinessclub.

Voorzitter Jan Willem de Groot van de Veenendaalse club probeerde zaterdag bij RTV Utrecht de zaak te bagatelliseren, maar feit is dat de onrust bij DOVO groot is.

VAN HUNENSTIJN

De clubleiding is ondertussen wel op zoek gegaan naar een opvolger voor Gert Kruys. Maandagavond praat DOVO met Bert van Hunenstijn, voormalig trainer van SDC Putten en DVS'33. De insteek van dat gesprek zal, nu het contract met Loenen is verscheurd, anders zijn.

DOVO kan Van Hunenstijn nu een aanbieding voor langere tijd doen, terwijl tot dit weekend de bedoeling was dat de ErmeloŽr tot het einde van het seizoen zou worden vastgelegd.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -