Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Onrust blijft bij DOVO, technische commissie stapt op

VEENENDAAL - Drie dagen na het ontslag van trainer Gert Kruys is ook de complete technische commissie van DOVO opgestapt. Peter van den Top, Wim van den Bosch en Henne Oostermeijer hebben unaniem besloten hun functies neer te leggen.

Hoewel het in het persbericht van de Veenendaalse derdedivisionist niet met zoveel woorden wordt gezegd, lijkt het vertrek van de drie een gevolg van het ontslag van Kruys. De tc was niet unaniem vˇˇr het vertrek van de trainer - ook het bestuur was niet volledig tegen het aanblijven van Kruys - maar voelde zich onder druk gezet door de businessclub.

Nadat DOVO zaterdag met 2-6 verloor van Excelsior'31 en naar de 15e plaats op de ranglijst zakte, klopte de tc bij de sponsors aan om verdedigende versterking aan te kunnen trekken. De sponsors lieten weten alleen te willen betalen voor nieuwe spelers als Kruys zou worden ontslagen, waarna de tc en het bestuur van DOVO geen kant meer op konden.

Clubvoorzitter Jan Willem de Groot en voorzitter Gert van de Munt van de businessclub nemen voorlopig de taken van de tc over. Hun voornaamste opdracht is het vinden van een trainer die DOVO dit jaar voor degradatie kan behoeden. Voor volgend seizoen heeft de club Patrick Loenen, nu nog trainer van Sportlust '46 uit Woerden, al aangesteld als trainer.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -