Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

De Graaf wint laatste duel als interim bij Spakenburg: "Eigenlijk dankbaar voor Scheveningen"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Chris de Graaf is achteraf blij dat hij zijn eerste duel als interim-trainer van Spakenburg met 5-0 verloor. De twee duels erna wist hij met de Blauwen te winnen. "Eigenlijk ben ik dankbaar voor Scheveningen, want iedereen ging er achter staan. Dit is een lekkere boost voor de club", zegt De Graaf.

HOOFDTRAINER WORDEN

Met een zwaarbevochten 1-0 op Excelsior Maassluis staat de interim-trainer zijn plek af aan de nieuwe trainer Eric Meijers. "Ik blijf aan Spakenburg verbonden en heb de ambitie om hier hoofdtrainer worden", zegt hij. "En meestal als ik wat in mijn hoofd heb, dan gaat dat ook lukken. Ik heb mijn ingeschreven voor de UEFA-A cursus. Dat doe ik al een aantal jaar. Het lijkt me sterk dat ik nu niet wordt toegelaten."

Chris de Graaf: "Ik heb de ambitie om hier hoofdtrainer worden"


Het duel op de Westmaat tegen Excelsior Maassluis werd door Spakenburg onnodig spannend gemaakt. "De eerste helft spelen we uitstekend en moeten we onszelf belonen met een 2-0 of 3-0. Dat laten we na. Als we de discipline behouden om goed te blijven verdedigen, dan zouden we hem winnen", aldus De Graaf.

Ook was hij lovend over de selectie, die hem niet in de steek liet. "Deze gasten zijn strijders. Je ziet jongens invallen die alles geven. Het mooie is dat we voetballend ook stappen hebben gemaakt."

OVER DE STREEP

De matchwinner was Vince Gino Dekker. De aanvaller schoot vroeg in de wedstrijd een vrije trap prachtig binnen. "Het was een moeilijke wedstrijd maar we hebben hem wel over de streep getrokken", zegt hij. "Dit is wel een lekker gevoel voor mijzelf. De eerste helft kreeg ik grote kansen en had ik er twee bij kunnen maken, en in de tweede helft loop je achter de feiten aan. Wij liepen achteruit en lieten hun voetballen, maar in de counter werden wij wel gevaarlijk. De goals bleven uit, dus het is dan nog lekkerder dat je hem zo wint."

Vince Gino Dekker: "Dit is wel een lekker gevoel voor mijzelf"


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -