Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Zwaarbevochten zege Spakenburg voor de ogen van Eric Meijers

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de Tweede Divisie een zwaarbevochten zege geboekt. Onder toeziend oog van de nieuwe trainer Eric Meijers, die nog niet op de bank zat, werd het 1-0 tegen Excelsior Maassluis. Spakenburg bestormt door de overwinning het linkerrijtje.

Verslaggever Mark Kloostra over de zege van Spakenburg


VINCE GINO DEKKER

Spakenburg dankte Vince Gino Dekker voor de vroege voorsprong. De buitenspeler wist met een vrije trap via de onderkant van de lat de 1-0 te maken. Het was voor hem zijn eerste goal in dienst van de Blauwen. Jordi Bitter wist vervolgens bijna de 2-0 te maken, maar hij raakte de paal.

De grotere kansen in het eerste bedrijf waren voor Spakenburg, maar dat zorgde niet voor goals. De ruststand op de Westmaat was daarom 1-0. In de tweede helft kwam Excelsior Maassluis meer in het spel voor.

Spakenburg mocht blij zijn dat het de voorsprong behield, want Sekou Sylla kopte voor een bijna leeg doel de bal in het zijnet. De Blauwen wisten zich daarna op te richten, maar de trekker werd niet meer overgehaald.

KANSENREGEN

De spanning was om de snijden in de slotfase, want er waren over en weer kansen om te scoren. Dekker verzuimde meermaals om zijn tweede te maken en zo Spakenburg in veilige haven te schieten. Maassluis-goalie Jean-Paul van Leeuwen was een grote sta-in-de-weg voor alles wat blauw en wit was. De bezoekers konden in de ultieme slotfase geen goal meer maken, waardoor het 1-0 bleef op de Westmaat.

Het was voor interim-trainer Chris de Graaf de tweede zege in zijn tijdelijke periode op de bank. Vanaf maandag neemt Meijers het stokje over.

8' Vince Gino Dekker [1-0]

Door de overwinning klimt Spakenburg naar het linkerrijtje. Met 16 punten uit twaalf duels zijn de Blauwen onder meer Excelsior Maassluis voorbij.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -