Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Volle ziekenboeg DOVO voor Excelsior'31-thuis

VEENENDAAL - DOVO gaat in de Derde divisie een lastige klus tegemoet tegen Excelsior'31. De Veenendalers zitten in een slechte fase en hebben ook nog eens te kampen een waslijst aan blessures. Tegen Excelsior'31 ontbreken Judah Berefo, Kesly den Haag, Kevin Huisman en Jordi ter Borg. Lars Middelwijk is geschorst. Kevin Schmidt is wel weer fit.

DOVO haalde uit de laatste vier duels slechts één punt. "Complimenten voor ons spel, maar geen punten", typeert trainer Gert Kruys zijn ploeg, die in tien wedstrijden al 27 tegendoelpunten kreeg. Op het eigen Panhuis loopt het ook stroef; DOVO haalde slechts vier punten in vier duels.

Tegenstander Exelsior'31 staat elfde, drie plaatsen hoger dan DOVO. De ploeg uit Rijssen wordt getraind door voormalig Spakenburgtrainer Peter Wesselink en doet het vooral goed in uitwedstrijden. Twaalf van de dertien punten werden op vreemde bodem gepakt.

Excelsior'31 speelde vorig maand in de KNVB beker tegen FC Utrecht en daar doet Gert Kruys zijn voordeel mee. Zoon Rick, assistent bij FC Utrecht, voorzag zijn vader van de nodige analyses. Dat is maar goed ook, want van de historie tussen beide ploegen zal Kruys sr. niet veel wijzer worden. De ploegen troffen elkaar in competitieverband slechts één keer in Veenendaal. In het seizoen 2016/2017 won DOVO met 4-1.

LIVE

Het duel tussen DOVO en Excelsior'31 begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht/.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -