Kampong toont veerkracht en is alsnog baas over Amsterdam

Kampong - Amsterdam
Kampong - Amsterdam © Floris Mulder
UTRECHT - De hockeyers van Kampong hebben op eigen veld Amsterdam verslagen. Nadat de Utrechters al vroeg met 0-2 achter kwamen te staan knokten ze zich naar de 4-3 winst.

DOELPUNTRIJK BEGIN

Al na vijf minuten was het scorebord drie keer van stand veranderd. Tanguy Cosyns en Valentin Verga brachten Amsterdam op 0-2 voorsprong, vervolgens maakte Boet Phijffer er namens Kampong 1-2 van.
In de 18e minuut kwam de gelijkmaker op het scorebord. Jip Janssen wist de 2-2 binnen te werken. In het derde kwart pakte Kampong voor het eerst de voorsprong. Via Bjorn Kellerman werd het 3-2.
Janssen wist met zijn tweede treffer in de 53e minuut voor de 4-2 te zorgen. Dertien minuten voor tijd werd het via de tweede van Cosyns, de 4-3, nog spannend maar de Utrechters trokken de overwinning over de streep.
2' Tanguy Cosyns [0-1]
4' Valentin Verga [0-2]
5' Boet Phijffer [1-2]
18' Jip Janssen [2-2]
40' Bjorn Kellerman [3-2]
53' Jip Janssen [4-2]
57' Tanguy Cosyns [4-3]
Kampong staat na zeven wedstrijden op de vijfde plek in de Hoofdklasse.