Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Uitblinkende Bitter bij winnend Spakenburg: "Ik wilde het ook voor Chris doen"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Jordi Bitter van Spakenburg was zaterdag extra gemotiveerd doordat hij en zijn ploeggenoten vorige week flink door het ijs waren gezakt. Bitter speelde tegen Katwijk een goede wedstrijd en scoorde tweemaal.

Jordi Bitter: "Vandaag allemaal een ruime voldoende"


Bitter was blij dat zijn ploeg zich heeft herpakt. "Vorige week speelden we met zijn allen een slechte wedstrijd. Allemaal een dikke drie", aldus Bitter tegen RTV Utrecht. "Vandaag hebben we allemaal een dikke voldoende. Een wereld van verschil."

Ik zei het al vooraf tegen Chris, als ik vandaag scoor dan ren ik naar je toe"
Jordi Bitter

DE GRAAF

Vorige week tegen Scheveningen (0-5) was het eerste duel van Spakenburg nadat hoofdtrainer John de Wolf naar Feyenoord was vertrokken. Voormalig assistrent-trainer De Graaf is sinds het vertrek de interim-hoofdtrainer. Hij voelde zich vorige week bij zijn debuut voor joker gezet. "Ik vind Chris een hele goede trainer. Ik ben blij dat we het ook voor hem konden doen", aldus Bitter die na zijn eerste doelpunt naar De Graaf rende. "Ik zei het al vooraf tegen Chris, als ik vandaag scoor dan ren ik naar je toe."

Interim-trainer De Graaf voerde wijzigingen door na de blamage van vorige week, maar hij liet Bitter staan. "Ik wilde diepte hebben", legt De Graaf uit. "Bitter is de enige die in de bal kan spelen, waardoor de andere twee aanvallers de diepte kunnen zoeken." Die tactiek bleek uiteindelijk te werken, tot vreugde van De Graaf. "Deze punten zijn super belangrijk. We hebben keihard gewerkt met elkaar en dit is dan natuurlijk een heerlijke beloning", aldus de oefenmeester.

Interim-trainer Chris de Graaf: "We hebben keihard gewerkt"


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -