Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Debuterend-hoofdtrainer De Graaf na ontluisterende nederlaag Spakenburg: "Ik voel mij voor joker staan"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Chris de Graaf zal zijn debuut als hoofdtrainer bij Spakenburg niet snel vergeten. De Blauwen gingen zaterdag op bezoek bij Schevening met 5-0 keihard onderuit.

Interim-trainer Chris de Graaf: "Volledig door de ondergrens heen"


De Graaf had zich deze wedstrijd heel anders voorgesteld. "Ja, zeker weten", aldus De Graaf tegen RTV Utrecht. "Ik had er heel veel zin in, we waren ook goed voorbereid. Maar nu voel ik mij voor joker staan."

Het was voor Spakenburg de eerste wedstrijd zonder John de Wolf, hij vertrok deze week naar Feyenoord. Het spel van De Blauwen tegen Scheveningen was ontluisterend. "We zakken volledig door de ondergrens heen. Dit is echt dood en doodzonde", aldus de oefenmeester die voorlopig van assistent tot hoofdtrainer is gepromoveerd.

Het voelt alsof we de trainer in de steek hebben gelaten"
Roy Castien

Middenvelder Roy Castien schaamt zich voor de afstraffing. "Ik heb hier geen verklaring voor. Voor ons gevoel hadden we het lek boven, maar nu speel je 90 minuten lang verschrikkelijk", aldus Castien die het vertek van De Wolf niet als reden ziet voor dit bedenkelijke niveau. "Dat mag geen excuus zijn. Ik vind dat de spelers het moeten doen en de tactiek is hetzelfde gebleven. Wij hebben het nagelaten. Het voel alsof we Chris (De Graaf, red) in de steek hebben gelaten."

Roy Castien ziet vertrek De Wolf niet als excuus


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -