Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Pittige vuurdoop De Graaf bij Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg speelt zaterdag de eerste wedstrijd zonder John de Wolf. De naar Feyenoord vertrokken oefenmeester wordt bij de uitwedstrijd tegen Scheveningen vervangen door zijn voormalig assistent Chris de Graaf. Ook de trainer van het tweede, ex-prof Toine Rorije, zit op de bank.

KELDERKRAKER

Het duel tegen Scheveningen is een kelderkraker. Hoewel Spakenburg al vijf competitiewedstrijden ongeslagen is, staan de Blauwen nog altijd slechts 14e. Scheveningen is de nummer 17 van de ranglijst. Vorige week werd bij Quick Boys de eerste zege van het seizoen geboekt.

Voor Spakenburg zijn de belangen groot. Bij winst haakt de ploeg aan bij de middenmoot, bij verlies blijven de Blauwen in de onderste regionen hangen. Voor de thuisploeg geldt feitelijk hetzelfde.

Interim-trainer Chris de Graaf kan nog niet beschikken over Olaf van de Sande. Hij is nog niet hersteld van een blessure. Argjend Selimi is geschorst. Of de uit Cyprus overgekomen Robin Eindhoven speelt, is onzeker. Hij moet nog vrijgegeven worden door de Cypriotische voetbalbond.

HISTORIE

Spakenburg speelde zeven keer eerder een uitwedstrijd op Houtrust. Slechts één keer, in januari 2014, werd er verloren. Het werd toen 1-0. Vijf keer namen de Blauwen de volle buit mee uit Scheveningen. Vorig jaar werd het 2-4. Agrjend Selemi, Nathaniel Will, Kevin Sterling en Jasper Beekhuis scoorden toen voor Spakenburg.

LIVE

Het duel op Houtrust begin zaterdagmiddag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -