Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

John de Wolf verlaat Spakenburg voor oude liefde Feyenoord: "Eigenlijk nooit getwijfeld"

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - John de Wolf verlaat Spakenburg. De trainer stopt en gaat aan de slag als assistent-trainer van Feyenoord, waar hij aan de zijde komt te werken van de nieuwe trainer Dick Advocaat. Vanavond zit hij nog wel op de bank in het bekerduel tegen ASWH.

"Als je met Dick gesproken hebt, dan twijfel je niet meer", laat De Wolf vanavond weten aan RTV Utrecht. "Hij hoefde me niet over te halen. Hij wilde me in de ogen aankijken, we hebben een aantal dingen besproken. Hij is zo gedreven nog, het is zó mooi om naar die man te luisteren. Als je daar deel van mag uitmaken, dan kun je die kans niet laten schieten."

John de Wolf: "Eigenlijk geen moment getwijfeld"


"Ik heb nu een aantal jaar op het hoogste niveau van het amateurvoetbal gewerkt", blikt de voormalig verdediger terug. "Maar ik ben altijd in contact gebleven met Feyenoord, met Sjaak Troost. Gewoon een bak koffie en praten over koetjes en kalfjes. Daarbij is ook wel eens genoemd dat ik binnen de club iets zou kunnen gaan doen, zonder precies te zeggen wanneer. Nu is het zover."

REACTIE SPAKENBURG

"Het is geen geheim dat John graag voor Feyenoord zou willen werken", laat het bestuur van de Blauwen uit Bunschoten-Spakenburg weten. "Hij krijgt deze kans nu en wij hebben direct aangegeven te zullen meewerken aan een tussentijds vertrek. Uiteraard is dit absoluut niet ideaal, maar de samenwerking tussen De Wolf en Spakenburg is altijd zeer goed geweest en ook in dit geval komen we hier zeker uit."

De Wolf had al aangegeven dat hij na dit seizoen zou vertrekken bij Spakenburg. Wie zijn opvolger wordt aan de blauwe zijde van De Westmaat, is nog niet bekend. Spakenburg gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Zaterdag staat het uitduel bij Scheveningen op het programma in de Tweede Divisie.

PROMOTIE

John de Wolf trad in 2017 aan bij Spakenburg, dat hem toen losweekte bij GVVV. In zijn eerste jaar leidde hij de club naar het kampioenschap in de Derde Divisie en de bijbehorende promotie naar de Tweede Divisie.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -