in de bekerwedstrijd tegen ASWH voor het laatst op de bank zit als hoofdtrainer." /> in de bekerwedstrijd tegen ASWH voor het laatst op de bank zit als hoofdtrainer. (Foto: Geert Lommers)" /> in de bekerwedstrijd tegen ASWH voor het laatst op de bank zit als hoofdtrainer." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg houdt rekening met vertrek John de Wolf

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Voetbalclub Spakenburg houdt er rekening mee dat John de Wolf woensdag in de bekerwedstrijd tegen ASWH voor het laatst op de bank zit als hoofdtrainer. De club verwacht dat De Wolf, bezig aan zijn derde seizoen bij de Blauwen, vertrekt naar Feyenoord. Dat heeft RTV Utrecht begrepen.

Diverse media berichten woensdag dat De Wolf aan de slag gaat als assistent-trainer van Dick Advocaat bij Feyenoord. Hoewel er nog geen akkoord of bevestiging is, sorteert Spakenburg voor op het vertrek van De Wolf. Er wordt al nagedacht over een mogelijke opvolger.

Dick Advocaat wordt in De Kuip de opvolger van de vertrokken Jaap Stam. Naar verluidt begint de 72-jarige oud-trainer van FC Utrecht donderdag aan zijn klus en wil hij daar met een compleet nieuwe staf, inclusief De Wolf, aan beginnen.

John de Wolf trad in 2017 aan bij Spakenburg, dat hem toen losweekte bij GVVV. In zijn eerste jaar leidde hij de club naar het kampioenschap in de Derde Divisie. Hij was woensdagochtend niet bereikbaar voor commentaar op het nieuws.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -