Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

De Wolf ziet Spakenburg nipt winnen: "Maar door resultaat krijg je vertrouwen"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg-trainer John de Wolf is tevreden over de stappen die zijn ploeg momenteel zet. Zaterdag was Spakenburg voor de vijfde keer op rij ongeslagen en dat zorgt voor vertrouwen.

Matchwinner Roy Castien: "Lekker dat je hem mag afmaken"


Spakenburg won met 1-0 van TEC door een treffer van Roy Castien. "Dit was de mooiste aanval van het seizoen. Sterling had aan de linkerkant een goede actie. Hij speelt Bitter in en ik roep naar hem 'overstap'. Hij luisterde gelukkig en toen kon ik hem binnen schieten", aldus doelpuntenmaker Roy Castien tegenover RTV Utrecht. Hij baalde ervan dat het de enige treffer van de wedstrijd was. "We zeiden in de rust al dat we met 3-0 voor hadden moeten staan. Maar goed er zit wel een stijgende lijn in bij ons."

Als we iets slimmer waren dan hadden we met 4-0 kunnen winnen"
John de Wolf

Trainer John de Wolf sloot zich aan bij Castien. "Ik denk dat wij de eerste helft bij vlagen goed speelde", zegt de oefenmeester. "We hebben voor de wedstrijd gezegd dat we vooruit willen voetballen en veel doelpunten maken. Ook in de rust hebben we dat gezegd, maar bij vlagen maakten we niet de juiste keuzes. Als we iets slimmer waren dan hadden we met 4-0 kunnen winnen."

STIJGENDE LIJN

Spakenburg begon bijzonder moeizaam in de Tweede Divisie. De Blauwen klimmen steeds een beetje meer omhoog. De laatste vijf duels is de ploeg van Duels ongeslagen. "We zijn stappen aan het maken met elkaar en met resultaat krijgen we ook vertrouwen."

John de Wolf: "We zijn stappen aan het maken"


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -