Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

DHSC wil zege snel vergeten: "Dramatische wedstrijd"

1/3
UTRECHT - DHSC wist in de Hoofdklasse A met de hakken over de sloot te winnen van hekkensluiter Achilles'29. Trainer John Vink was niet blij met het spel van de Utrechtse ploeg na de 2-1 zege. "We hebben gewonnen, daar is alles mee gezegd", zegt hij tegen RTV Utrecht.

"Ik vond het eerste kwartier niet moeizaam", aldus Vink, die ook de slechte staat van veld op Sportpark Wesley Sneijder aanhaalde. "De bal rolde niet op dit veld en tempo maken was op dit veld niet mogelijk. We hadden een te laag baltempo en dan krijg je een wedstrijd als deze. Maar als je de kansen telt had 8-1 ook een normale uitslag geweest."

DHSC-trainer John Vink: "Drie punten maar een dramatische wedstrijd"


"In de tweede helft hebben wij een kans of vijftien gehad, maar hun keeper is niet eens in de problemen gekomen. Hij pakte veel goed, maar wij hebben veel open kansen naast geschoten, te lang gewacht, getreuzeld... Drie punten maar een dramatische wedstrijd", sluit de trainer af.

LEERZAAM

Voor DHSC-spits Jesse Oliekan was het een frustrerende wedstrijd. Hij kreeg veel kansen, maar scoorde niet. Daardoor bleef de wedstrijd ook spannend. "Ik had er sowieso twee keer op moeten staan, maar het mocht vandaag niet zo zijn. Ik doe als wat ik altijd wil doen, tegendraads bij de keeper. Maar ik raak hem niet goed en hij gaat over."

DHSC-spits Jesse Oliekan: "Je ziet dat wij daar nog moeite mee hebben"


Vooraf werd voorspeld dat DHSC met grote cijfers zou winnen. "Het wordt op voorhand verwacht, maar dat kan niet altijd", vertelt Oliekan. "Zij gaan hier naartoe om niet te verliezen en met zoveel mogelijk man verdedigen. Je ziet dat wij daar nog moeite mee hebben. Ik denk dat wij daar nog aan moeten werken om deze tegenstanders met een grotere uitslag te verslaan."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -