Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg nog zonder nieuwelingen tegen TEC

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg trok deze week twee nieuwe aanvallers aan, maar het duo Vince Gino Dekker en Robin Eindhoven zal de thuiswedstrijd in de Tweede divisie tegen TEC vanaf de tribune bekijken. Daar zit ook Argjend Selimi, die na zijn rode kaart tegen IJsselmeervogels voor vijf duels is geschorst. Olaf van de Sande is nog geblesseerd.

De Blauwen staan 14e op de ranglijst, TEC is tiende. Beide clubs zijn al vier duels ongeslagen, maar wonnen er van die vier duels slechts één. Spakenburg klopte Noordwijk, TEC boekte een verrassende overwinning op Katwijk.

Toen Spakenburg en TEC in het najaar van 2016 hun eerste en tot dusver enige duel op de Westmaat tegen elkaar speelden, wees niets er nog op dat Spakenburg een rampjaar tegemoet ging. Het duel eindigde in een 5-0 zege voor de thuisploeg, die later dat seizoen compleet instortte en degradeerde. Een jaar later degradeerde ook TEC. Voor beide clubs duurde het verblijf in de Derde divisie slechts één seizoen.

Spakenburg komt bij TEC een oude bekende tegen: aanvaller Robbie Holder maakte drie jaar geleden deel uit van de selectie die degradeerde uit de Tweede divisie.

LIVE

Spakenburg - TEC begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -