Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Gouden wissels helpen FC Breukelen langs Roda'46

LEUSDEN/BREUKELEN - FC Breukelen heeft in de Eerste Klasse A een sterke comeback op de mat gelegd tegen Roda'46. Breukelen draaide in Leusden een achterstand om in een 3-1 overwinning, waardoor het de regiogenoot ook passeert in de ranglijst. Alle goals vielen na rust.

SAAIE EERSTE HELFT

De wedstrijd in Leusden was matig en er gebeurde niet veel. Roda'46 was iets beter in de eerste helft, maar kon dat niet omzetten in een voorsprong voor rust. Breukelen had na rust meer de overhand, maar kon niet voorkomen dat Roda'46 op voorsprong kwam.

TWEEDE HELFT MET GOALS

Via een vrije trap van Rida Najib in de korte hoek werd het na een uur spelen 1-0 voor Roda'46. Breukelen moest daardoor komen en dat resulteerde al snel in de gelijkmaker: invaller David van der Veld wist de 1-1 in te koppen.

Het spel bleef na beide goals op en neer golven. Via een andere invaller, Mike Versloot, wist FC Breukelen de wedstrijd helemaal om te draaien. Hij kreeg ruimte in de zestien en scoorde met een volley. Vlak voor tijd besliste Daniel Kops met de 3-1 de wedstrijd vanuit een counter.

60' Rida Najib [1-0]
66' David van der Veld [1-1]
77' Mike Versloot [1-2]
90' Daniel Kops [1-3]

FC Breukelen klimt door de overwinning over Roda'46 op de ranglijst van de Eerste Klasse A. Breukelen komt op 10 punten uit vijf duels, terwijl de Leusdenaren op 8 punten blijven staan.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -