Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Van den Brom looft veerkracht FC Utrecht: "Dan voel je ook de magie van het stadion"

1/2
UTRECHT - John van den Brom beleefde een turbulente middag op de bank tijdens FC Utrecht. De trainer van de Domstedelingen kraakte het spel in de eerste helft, maar genoot juist van het 'leeuwenhart' van zijn ploeg na rust.

In de eerste helft zag Van den Brom zijn ploeg worstelen: met tegenstander Willem II, maar toch vooral met zichzelf. "Dat heeft allemaal te maken met tempo, wat gewoon veel te laag was. Dan leg je de zwaktes van de tegenstander niet bloot. Daardoor creëerden we geen kansen."

John van den Brom (FC Utrecht) in gesprek met René van den Berg


Pas na de rode kaart van Leon Guwara zag Van den Brom de kentering bij zijn ploeg en werd er geknokt voor iedere meter. "Dan voel je echt de magie van het stadion, dat erachter gaat staan. Vanaf dat moment heb ik genoten van iedere minuut."

Daarnaast had Van den Brom lof voor de gehele selectie. "Natuurlijk, je zegt altijd dat je meer dan elf spelers nodig hebt om succes te boeken. Vandaag misten we Dalmau en Bahebeck, waardoor Abass opnieuw in de spits moest spelen en Bart (Ramselaar, red.). Ook vond ik dat de jongens die later invielen het heel goed gedaan hebben."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -