Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Balend Kampong: "Typische pot voor dit weer"

1/3
UTRECHT - "Bizar, dat kan je wel zeggen ja", was de reactie van Kampong-speler Robbert Kemperman na het 3-3 gelijkspel met Pinoké. De Utrechters zaten lang op rozen maar gingen uiteindelijk slechts met een punt naar huis.

"Dit is een typische pot voor dit weer. We geven het stom weg", spreekt Kampong-speler Lars Balk vanuit het regenachtige Amsterdam tegen RTV Utrecht. "Ik kan nu niet goed zeggen waardoor het mis gaat. We toonden na die 2-2 nog veerkracht, we maken 2-3 maar die 3-3 mag nooit meer vallen."

Lars Balk: "Ik heb hier geen verklaring voor"


"We speelden vandaag niet ons eigen spel", zo voegt Kemperman daaraan toe. "Dit is echt onnodig, normaal winnen we dit soort wedstrijd als Kampong zijnde. Ik dacht dat we het nog wel over de streep konden trekken. We gingen in mijn optiek teveel mee in het spel van Pinoké. We pakten ook teveel kaarten waardoor we lang met minder man stonden. "

BLESSURES

Bij Kampong vielen Jasper Luijkx en Sander de Wijn geblesseerd uit. "Het zat niet mee nee, maar ook zonder hen moeten we de wedstrijd over de streep trekken", aldus Balk die vrijdag met Kampong naar Barcelona vertrekt voor de Euro Hockey League. "Dat is misschien wel een heel goed moment om er met zijn allen even 'uit' te gaan."

Robbert Kemperman: "We gingen teveel mee in het spel van Pinoké"


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -