tussen Kampong en Bloemendaal(2-2). Ook Kampong-speler Terrance Pieters genoot enorm van het niveau dat beide ploegen op de mat lieten zien." /> tussen Kampong en Bloemendaal(2-2). Ook Kampong-speler Terrance Pieters genoot enorm van het niveau dat beide ploegen op de mat lieten zien. (Foto: RTV Utrecht / Floris Mulder)" /> tussen Kampong en Bloemendaal(2-2). Ook Kampong-speler Terrance Pieters genoot enorm van het niveau dat beide ploegen op de mat lieten zien." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Pieters genoot van niveau in topper: "Echt een topwedstrijd"

1/3
UTRECHT - Menig hockeyliefhebber heeft zondag genoten van het duel tussen Kampong en Bloemendaal(2-2). Ook Kampong-speler Terrance Pieters genoot enorm van het niveau dat beide ploegen op de mat lieten zien.

"Geweldig", dat is het eerste woord wat doelpuntenmaker Terrance Pieters na afloop gebruikt tegen de microfoon van RTV Utrecht. "Dit was een heerlijke wedstrijd met een heel hoog niveau. Echt een topwedstrijd. Heerlijk om te spelen."

Terrance Pieters: "Dit was een heerlijke wedstrijd"


DOELPUNT

Pieters zorgde voor de 2-2 gelijkmaker. Het was zijn eerste doelpunt in dienst van de Utrechtse club. "Volgens mij kreeg ik hem via een stick van een Bloemendaal-speler en toen kon ik hem zo binnenschuiven. Het was misschien niet de meest mooie goal, maar hij was heel belangrijk", aldus Pieters.

Sander de Wijn sluit zich aan bij de worden van zijn teamgenoot. "Eindelijk werden we uitgedaagd, met respect naar de eerste twee tegenstander. Uit deze wedstrijd kunnen we vertrouwen putten. Algeheel hebben we een tevreden gevoel."

Sander de Wijn: "Eindelijk een tegenstander die wil hockeyen"


De Wijn zag dat zijn ploeg in het doel rust uitstraalde en geen paniek had. "Dat is de grootste winst ten opzichte van de vorige seizoenen. We hebben ook meer hockeyend vermogen. Tegen dit soort tegenstanders mag je ook geen enkel moment verslappen."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -