Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg-teammanager Koelewijn: "Ik herinner me Kelvin vooral van die goal in die beslissingswedstrijd"

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De woensdagavond in Amsterdam-Zuidoost doodgeschoten oud-voetballer Kelvin Maynard speelde een korte periode in Bunschoten-Spakenburg. Dat deed hij in het voorjaar van 2017 in de tweede divisie bij Spakenburg.

"Kelvin kwam in de winterstop binnen", weet teammanager Rut Koelewijn nog, "Hij was geblesseerd en had net zijn profloopbaan beëindigd na een verblijf in Engeland bij het Engelse Burton Albion". In Engeland had Maynard in drie en een half jaar slechts tien wedstrijden gespeeld, waarin hij één keer scoorde.

Ook aan de Blauwe kant van de Westmaat bleef de verdediger kampen met blessures. "Hij speelde uiteindelijk slechts zeven wedstrijden", herinnert Koelewijn zich nog, "Het was het seizoen dat we uiteindelijk degradeerden naar de derde divisie. Wat ik vooral nog weet is dat Kelvin scoorde in de beslissingswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Daarna viel hij weer geblesseerd uit."

WAARSCHIJNLIJK GEEN MINUUT STILTE

Zaterdag zal er voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen Jong-Sparta waarschijnlijk geen minuut stilte worden gehouden op de Westmaat. De club heeft een protocol waarin is opgenomen dat dit eigenlijk alleen gebeurt bij het overlijden van bestuursleden en ereleden. Er bestaat wel een kans dat er met rouwbanden wordt gespeeld. Het bestuur komt donderdagavond bij elkaar om dit te bespreken.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -