Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

GVVV 'dark horse' na grote metamorfose

VEENENDAAL - Met acht vertrekkers en tien nieuwelingen onderging GVVV afgelopen zomer een voor die club ongekende metamorfose. De vaste volgers zullen het dit seizoen zonder de gekende namen Simon Brouwer, Bart Hulsbos en Roy Terschegget moeten doen. Het is dan ook volstrekt onduidelijk wat er van de Veenendalers verwacht mag worden in de Tweede divisie.

AFC

De ploeg van trainer Niek Oosterlee gaat zaterdag direct op bezoek bij titelverdediger AFC. Ook daar is de vraag wat het nieuwe seizoen gaat brengen. Is de ploeg die vorig het felbegeerde kampioenschap binnensleepte opnieuw gretig? Of heeft de titel voor verzadiging gezorgd? Het antwoord zal de komende maanden komen.

NIEUWKOMERS

GVVV begroette nieuwkomers als Philip Ties en Tom Oostinjen (Spakenburg), Joeri Potjes (Jong Vitesse), oudgediende Berry Powel (DVS'33) en Wesley Goeman (VVSB). Ook Patrick-Prosper Fini (FC Bocholtz) is nieuw, maar hij speelt zeker niet tegen AFC omdat het benodigde papierwerk van de Duitse bond nog niet binnen is.

BLESSURES

Daarnaast kan Oosterlee geen beroep doen op de nog niet fitte Martin van Eck en Jesse van Nieuwkerk. Eerstgenoemde herstelt van een knieoperatie, de tweede raakte in de voorbereiding geblesseerd.

AFC - GVVV begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -