Nieuwegeiner Robert Meeuwsen heeft ook Madelein Meppelink zich geplaatst voor de kwartfinale van het vijf sterren World Tour beachvolleybaltoernooi in Gstaad." /> Nieuwegeiner Robert Meeuwsen heeft ook Madelein Meppelink zich geplaatst voor de kwartfinale van het vijf sterren World Tour beachvolleybaltoernooi in Gstaad. (Foto: Fotostudio RedGreenBlue)" /> Nieuwegeiner Robert Meeuwsen heeft ook Madelein Meppelink zich geplaatst voor de kwartfinale van het vijf sterren World Tour beachvolleybaltoernooi in Gstaad." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Ook Meppelink kwartfinaliste in Gstaad

RHENEN - In navolging van Nieuwegeiner Robert Meeuwsen heeft ook Madelein Meppelink zich geplaatst voor de kwartfinale van het vijf sterren World Tour beachvolleybaltoernooi in Gstaad. De Rhenense was in de tweede ronde samen met Sanne Keizer in twee sets te sterk voor De Russinnen Nadezda Makroguzova en Svetlana Kholomina.

Meppelink en Keizer wonnen in de Zwitserse stad de eerste set met 21-16. In de tweede set leken de Russinnen een derde set af te dwingen, maar ze wisten een 16-12 voorsprong niet vast te houden.

De regerend Europees kampioenen pakten de tweede set met 21-18 en spelen zaterdag de kwartfinale tegen het Braziliaanse koppel Maria Antonelli/Carol.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht