Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Promotie Voorwaarts na verlenging tegen Bunnik'73

1/2
BUNNIK/UTRECHT - De Utrechtse voetballers van Voorwaarts zijn gepromoveerd naar de Derde Klasse D. In de finale van de nacompetitie wist het Bunnik'73 na verlenging met 1-0 over de knie te leggen. De wedstrijd werd gespeeld in Driebergen.

In een weinig interessante wedstrijd moet een verlenging er aan te pas komen om een winnaar te bepalen. In de eerste helft had Bunnik het overwicht en ook in de tweede helft hadden zij wat betere kansen.

 De wedstrijd werd gespeeld bij FC Driebergen De wedstrijd werd gespeeld bij FC Driebergen | Foto: RTV Utrecht / Bas Teunissen

Voorwaarts moest onder meer toezien hoe Bunnik een bal op de kruising schoot. Met 0-0 na negentig minuten werd er verlengd.

In de verlenging had Voorwaarts het beste van het spel. De Utrechters kregen de beste kansen en dat resulteerde in de eerste helft van de verlenging in een goal van Ruud van der Sar. Dat was ook de beslissing.

105' Ruud van der Sar [0-1]

Voor Bunnik'73 rest nog een herkansing. Dinsdagavond treffen zij Kockengen om een laatste plekje in in de Derde Klasse D. In die competitie is een plek vrijgekomen, doordat teams zich teruggetrokken hebben.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht