Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Grote meerderheid: Fusie voetbalclubs Montfoort is rond

MONTFOORT - De kogel is door de kerk. Vanaf nu gaan voetbalverenigingen VV Montfoort en MSV'19 verder als Montfoort SV'19. Met een grote meerderheid hebben de leden van beide clubs ingestemd met het fusieplan.

Dinsdagavond mochten de leden van Montfoort en MSV'19 op de eigen Algemene Ledenvergaderingen stemmen over het voorgelegde fusieplan. Na afloop bleek dat bij beide verenigingen negentig procent van de leden voor de fusie gestemd hadden. De besturen van beide clubs deden vorige week nog een oproep om de fusie door te laten gaan.

NAAMSWIJZIGING

Montfoort SV'19 zal volgend seizoen aan de competities deelnemen. De nieuwe naam is een combinatie van de twee twee clubnamen, waarbij de toevoeging '19 die achter MSV stond als verwijzing naar het oprichtingsjaar 1919 kan worden gehandhaafd. Nu is het de verwijzing naar het oprichtingsjaar 2019.

Het eerste elftal van de nieuwe vereniging gaat deelnemen aan de zaterdagcompetitie en neemt de plaats van VV Montfoort in in de 1e klasse. MSV'19 verdwijnt uit de zondagcompetitie, waar het afgelopen seizoen in de 3e klasse uitkwam.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -