Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Wesley Sneijder zinspeelt op einde carrière: "Het is mooi geweest"

1/2
UTRECHT - De voetbalcarrière van Wesley Sneijder zit erop. Daar zinspeelt de Utrechter in ieder geval nadrukkelijk op tijdens de opening van zijn eigen sportpark in Ondiep. "Het is mooi geweest, ik heb een fantastische carrière gehad. Ik kan vol trots terugkijken op mijn carrière", zegt Sneijder tegen RTV Utrecht.

Kondigt Wesley Sneijder het einde van zijn carrière aan?


De 34-jarige Sneijder komt met zijn eigen sportpark in een rijtje met Utrechtse topsporters als Dafne Schippers (brug), Marco van Basten (sportpark), Anton Geesink (straat) en Jochem Uytdehaage (plantsoen). "Mooi rijtje om achteraan te sluiten. Aan de andere kant merk je wel dat het einde van je carrière daar is."

Sneijder verwacht niet meer als speler bij een nieuwe club aan de slag te gaan na zijn avontuur in Qatar. Vader Berry laat weten dat Wesley nog niet definitief gestopt is, maar dat de recordinternational nadenkt over zijn volgende stap.

Het gebeurde allemaal bij de opening van het Sportpark Wesley Sneijder, van zijn eerste club DHSC, aan de Thorbeckelaan. Daarnaast werd de voetballer benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -