Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

UZSC op achterstand in play-offs: "Zij hebben het momentum"

1/2
UTRECHT - UZSC heeft de eerste wedstrijd in de halve finales van de play-offs om het landskampioenschap verloren. In het Kromme Rijnbad in Utrecht was GZC Donk uit Gouda na strafworpen de winnaar. De wedstrijd was in een 8-8 gelijkspel geŽindigd.

Mike van den Brink: "We moeten niet voor de tweede keer dezelfde fouten maken"


SPANNEND

UZSC en Donk maakten er een spannende wedstrijd van. Na het eerste kwart leidden de Utrechters met 2-1, halverwege stond GZC Donk op een 4-3 voorsprong.In de derde periode leek UZSC de wedstrijd naar zich toe te trekken; een 3-0 periodestand, door twee doelpunten van Bram van den Bersselaar en ťťn van Benjamin Hoepelman, leverde een 6-4 voorsprong op.

STRAFWORPEN

In de laatste periode kwam UZSC door opnieuw Hoepelman zelfs op 7-4, maar Donk gaf zich niet gewonnen en kwam zelfs op een 8-7 voorsprong. Sebastian Hessels maakte uiteindelijk de 8-8, waarna strafworpen de beslissing moesten brengen. UZSC-doelman Ruben Hoepelman stopte er twee, maar dat deed zijn collega van Donk ook. Omdat UZSC ook twee keer de lat raakte, ging de zege naar Donk.

Dat betekent dat UZSC zaterdagavond om 17.30 uur in Gouda moťt winnen om de kansen op de landstItel in tact te houden. Bij winst volgt zondag om 19.00 uur de beslissende wedstrijd in Utrecht.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -