Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Kristoffer Peterson niet tegen FC Utrecht

UTRECHT - Heracles Almelo begint de play-offs om Europees voetbal zonder voormalig FC Utrechter Kristoffer Peterson. De Zweedse aanvaller, die in de reguliere competitie twaalf doelpunten maakte, kampt met een liesblessure. Peterson kwam woensdag in de verloren uitwedstrijd tegen PSV (3-1 verlies) een kwartier voor tijd binnen de lijnen.

Ondanks de nederlaag in Eindhoven eindigde Heracles op de zevende plaats. In de halve finales van de play-offs neemt de ploeg van de Duitse trainer Frank Wormuth het op tegen FC Utrecht, dat zesde werd. "Utrecht is de favoriet, zij moeten winnen", zegt Wormuth

Behalve Peterson ontbreken ook Maximilian Rossmann, Robin Pröpper en Sebastian Jakubiak. "Wij hebben ons met een relatief kleine club voor de play-offs geplaatst. We hebben dus een kleine kroon op ons hoofd, maar we moeten de lichten op de kroon nu laten fonkelen", aldus Wormuth.

Verdedigers Jeff Hardeveld (ook oud-FC Utrecht) kreeg vrijdag te horen dat zijn aflopende contract in Almelo met een jaar is verlengd.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht