DOVO verliest na 3-1 voorsprong bij koploper Noordwijk

© Jeroen van den Berg / bewerking RTV Utrecht
VEENENDAAL - De voetballers van DOVO hebben in de Derde Divisie A een pijnlijke nederlaag geleden bij koploper Noordwijk. Het werd 4-3 voor de kustbewoners, terwijl DOVO 25 minuten voor tijd nog met 3-1 voor stond.
Noordwijk begon voortvarend en kwam in de achttiende minuut op 1-0 via Nick van Staveren, maar nog voor rust veroverde DOVO de voorsprong. Eerst was het Yannick Zeeman die opdook achter de verdediging van de koploper en de 1-1 in het dak schoot, waarna Joshua Patrick op slag van rust de 2-1 in kopte. het was zijn 32ste goal van het seizoen.
Tien minuten na rust wist DOVO na een solo van Roy Bakkenes zelfs op 3-1 te komen, maar Noordwijk gaf zich niet gewonnen. Emiel Wendt was attent na matig verdedigen van DOVO, waardoor het 3-2 werd. Van Staveren wist vervolgens met zijn tweede van de middag voor de 3-3 te tekenen.
Noordwijk kreeg de smaak te pakken en vooral Van Staveren, want hij maakte zijn derde doelpunt en zette de stand na 75 minuten op 4-3. Daar bleef het ook bij op Sportpark Duinwetering.
18' Nick van Staveren [1-0]
34' Yannick Zeeman [1-1]
45' Joshua Patrick [1-2]
55' Roy Bakkenes [1-3]
67' Emiel Wendt [2-3]
70' Nick van Staveren [3-3]
75' Nick van Staveren [4-3]