Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Lemoine buigt voor topfavoriete: "Jammer, want ik was de betere"

WOERDEN - Tennisster Quirine Lemoine is op het ITF-toernooi van Wiesbaden in de eerste ronde van het enkelspel uitgeschakeld. De Woerdense verloor van Anna Blinkova, de hoogst geplaatste speelster, maar maakte het de Russische wel heel lastig.

DUISTERNIS

De wedstrijd begon dinsdagavond, maar werd bij een stand van 6-3, 4-6 en 4-4 stilgelegd door de invallende duisternis in Duitsland. "Ik speelde goed gisteren. We hadden allebei bij 3-3 in de derde set al aangegeven dat we wilden stoppen, maar hebben twee games te lang door moeten gaan. Het was echt donker."

Vandaag speelde zij heel agressief en ik was gespannen, dat lukte dus niet"
Quirine Lemoine

De prestatie van Lemoine is een puike, omdat ze ruim honderd plekken lager staat dan Blinkova op de WTA-ranking (233 om 121). Doordat de wedstrijd stil was gelegd moest het duel woensdag uitgespeeld worden. Het werden slechts twee legs, die allebei gewonnen werden door Blinkova. "Vandaag speelde zij heel agressief en ik was gespannen. Dat lukte dus niet. Wel jammer, want ik was de betere in de wedstrijd gisteren."

Door de nederlaag zit het toernooi er voor Lemoine op in Wiesbaden. In het dubbelspel staat de Woerdense niet op de deelnemerslijst, omdat ze vanwege polsklachten de combinatie enkel-dubbel niet kan maken. Komende week speelt Lemoine Eredivisie-wedstrijden. Daarna komt ze in actie in Trnava en het WTA-toernooi in Nürnberg.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -