Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Eemdijk in gesprek met Morrison en El Hamdi over laatste plekje

EEMDIJK - De technische commissie van Eemdijk pakt de komende periode aan om de selectie voor volgend seizoen op orde te maken. Daarover zijn gesprekken gaande met aanvaller Syrano Morrison en middenvelder Rafik el Hamdi. Eemdijk kijkt ook nog buiten de club.

Eemdijk heeft een eigen regel dat slechts vijf selectiespelers van buiten Bunschoten-Spakenburg mogen komen. Momenteel liggen voor het komende seizoen daar al vier van vast. Over die laatste plek wordt nog overlegd, laat technisch manager Jan van Twillert weten aan RTV Utrecht. Onder meer Morrison en El Hamdi komen daarvoor in aanmerking.

TWIJFEL BIJ MORRISON

Eerder deze week vroeg Morrison zich openlijk af of hij zijn kwaliteiten wel optimaal kan benutten bij Eemdijk. "Ik wil komend seizoen het maximale uit mijn spel kunnen halen. Dat kan dus ook ergens anders zijn dan bij Eemdijk", zei hij tegen Voetbal247. Morrison kwam begin dit seizoen over van Swift uit Amsterdam. Na het vertrek van trainer Hans van Arum verloor de buitenspeler zijn basisplaats bij Eemdijk.

Middenvelder El Hamdi is bezig aan een sterke periode bij Eemdijk. Hij wil komend seizoen graag in de Derde Divisie actief blijven. Eemdijk is momenteel verwikkeld in een degradatiestrijd, waarin het zich op lijkt te maken voor play-offs om promotie-degradatiewedstrijden. De kans bestaat dus dat de Diekers afzakken naar de Hoofdklasse.

VERSTERKINGEN

De komende periode gebruikt Eemdijk om, samen met de nieuwe hoofdtrainer Willem Romp, te kijken op welke posities versterkingen nodig zijn voor komend seizoen. Dan zal de club eerst kijken of er intern spelers beschikbaar zijn om die positie in te vullen, maar het kijkt ook verder rond. Een deadline om de selectie rond te hebben is er niet.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -