Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg kan Almere laatste zet geven

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Vorig jaar waren ze concurrenten in de titelrace in de Derde divisie, dit weekend is Spakenburg - Jong Almere City de wedstrijd tussen de nummers 7 en 17 van de Tweede divisie. Voor Jong Almere is het degradatiedoek al bijna gevallen, een zege van Spakenburg zou zaterdag het beslissende zetje zijn.

Dat is geen vanzelfsprekendheid, want de laatste twee duels tussen beide teams leverden een zege op voor de Almeerse beloften. Vorig jaar werd het op de Westmaat 1-3, dit jaar in Almere 2-1. Spakenburg zal kortom uit zijn op revanche.

De Blauwen haken bij winst weer aan bij de strijd om de derde plaats, maar onder de concurrenten zijn twee ploegen die nog een wedstrijd minder gespeeld hebben. De achterstand op nummer drie Excelsior Maassluis bedraagt momenteel drie punten.

John de Wolf kan weer beschikken over Jasper Beekhuis. De rechtsachter is terug van een schorsing. Everton Pires Tavares, die in de winter aansloot bij Spakenburg na een mislukt avontuur op Cyprus, zit voor het eerst na zijn blessure bij de wedstrijdselectie. Tom Oostinjen en Jordi Deckers zijn er niet bij.

Spakenburg - Jong Almere begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen bij Radio M Utrecht.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -