Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

De Ligt over winst Ajax: bizar, dit is niet normaal

ABCOUDE - Met een rake kopbal heeft Ajax-aanvoerder Matthijs de Ligt uit Abcoude zijn ploeg naar de halve finales van de Champions League geleid. "De bal kwam hoog voor en ik dacht: ik ga er voor. Ik kopte 'm perfect in de hoek", zei De Ligt bij Veronica.

De Ligt torende in de 67e minuut bij een hoekschop van Lasse Schöne hoog boven iedereen uit en kopte tussen Daniele Rugani en Alex Sandro in de bal via de grond langs keeper Wojciech Szczesny.

"We hebben Real Madrid uitgeschakeld en nu ook Juventus, twee beoogde titelwinnaars", zei De Ligt. "We gaan zien waar dit eindigt voor ons. De finale? Ach, we zullen wel zien hoe het loopt.''

Voor het eerst sinds 1997 staat Ajax weer in de halve finales van de Champions League. "Bizar, dit is bizar. Ik was toen niet eens geboren", zei de 19-jarige verdediger. "Dit is voor het eerst dat ik het mee maak. Zelf op het veld, mooier kan niet. Dit is niet normaal, dat beseffen we zelf ook wel. We zijn zelf heel trots, de supporters zijn trots, de hele stad is trots."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -