SCHC pakt punt in slotseconden

© Robert Claus
BILTHOVEN - SCHC heeft op de valreep een punt gepakt in de strijd tegen degradatie uit de Hoofdklasse. De hockeyers uit Bilthoven speelden in eigen huis met 2-2 gelijk tegen concurrent Tilburg.
Stichtsche kwam vlak na rust tegen de verhouding in op 1-0 door Caspar Dobbelaar. Halverwege de tweede helft maakte Jip Krens uit een strafcorner gelijk. Gareth Furlong bracht de Brabanders vervolgens op 2-1.
Op het moment dat iedereen in Bilthoven zich had neergelegd bij een nederlaag, kreeg SCHC de eerste strafcorner van de wedstrijd. Thomas Vis schoot hem binnen en bepaalde zo de eindstand op 2-2.
SCHC-coach Van der Struik: "Het was niet meer te coachen"
SCHC doet door het gelijkspel de laatste plaats over aan Almere. SCHC heeft 9 punten, Almere heeft er één minder.
Thomas Vis, de man van de 2-2