Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Zerbo evenaart record Van Maasakker en helpt SCHC aan monsterzege

1/3
BILTHOVEN - De hockeysters van SCHC hebben in de Hoofdklasse een 7-0 overwinning geboekt op Groningen. De ploeg uit Bilthoven deed dat mede dankzij twee doelpunten van spits Ginella Zerbo, die haar 21e en 22e treffer van het seizoen maakte. Zerbo evenaart daarmee het record van teamgenote Caia van Maasakker, die in het seizoen 2015/2016 22 goals maakte.

Zerbo opende de schiettent tegen hekkensluiter Groningen. Carlien Dirkse van den Heuvel verdubbelde de score vijf minuten later. Daarna was het opnieuw de beurt aan Zerbo, die haar tweede doelpunt van de middag maakte.

 Caia van Maasakker werd na afloop van het duel in het zonnetje gezet, nadat zij vrijdag tegen Hurley haar 200e doelpunt maakte Caia van Maasakker werd na afloop van het duel in het zonnetje gezet, nadat zij vrijdag tegen Hurley haar 200e doelpunt maakte | Foto: Robert Claus

Caia van Maasakker verscheen ook op het scoreformulier door de 4-0 op haar naam te zetten. Bijzonder was dat Van Maasakker haar 201e doelpunt in haar loopbaan maakte. De overige doelpunten werden gemaakt door Kyra Fortuin, Julie Brinkman en Suzanne Homma.

Topscorer aller tijden Caia van Maasakker


RANGLIJST

Den Bosch is koploper van de Hoofdklasse. SCHC heeft een punt minder dan Den Bosch en staat derde op de ranglijst.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -