Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Wolfenbuttel derde in Omloop van de Houtse Linies

1/3
NIGTEVECHT/UTRECHT - Een dag in de aanval werd voor Nils Wolfenbuttel in de Omloop van de Houtse Linies beloofd met een plaats op het erepodium. De wielrenner uit Nigtevecht, van het Volker Wessels - Merckx Cycling Team, sprintte in het Brabantse Den Hout naar de derde plek, een bos bloemen en kussen van de Ronde Miss.

 Het was vechten tegen de elementen in Noord-Brabant Het was vechten tegen de elementen in Noord-Brabant | Foto: Ankie Hogewind | Fotostudio Red Green Blue

Dertien man kleurden de 170 kilometer lange koers, die drie jaar geleden nog werd gewonnen door Schalkwijker Jan Willem van Schip. Al vroeg in de wedstrijd was een groep van negen weg gereden met daarbij de latere winnaar, David Dekker. Later sloten daar nog vier renners bij aan.

FIETSENDE VADER

 Jarno Gmelich Meijling bouwt af bij De Volharding Jarno Gmelich Meijling bouwt af bij De Volharding | Foto: Ankie Hogewind | Fotostudio Red Green Blue

Jarno Gmelich Meijling, die nadat hij vader is geworden een sportief stapje terug heeft gedaan, zat ook in de kopgroep. De renner van de Utrechtse ploeg Volharding-Artivelo-Diftar, moest in de slotfase de kopgroep laten lopen en eindigde op iets minder dan een minuut als 12e. Johim Ariesen uit Rhenen (winnaar in 2010) werd 28e.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -