Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg slaat na rust toe en wint ruim

1/4
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft een 4-2 overwinning geboekt op Scheveningen. Bij rust was de tussenstand nog 0-0, maar in de tweede helft werd er flink huisgehouden door de ploeg van John de Wolf en werd er maar liefst vier keer gescoord.

In de eerste helft golfde het spel op en neer en waren er kleine kansen voor beide ploegen. Pas na rust werd de schiettent geopend door Spakenburg, dat dankzij een treffer van Argjend Selimi op voorsprong kwam.

Doelpuntenmaker Jasper Beekhuis (Spakenburg) over de zege van zijn ploeg


Verdediger Nathaniel Will deed vijf minuten later ook nog een duit in het zakje, door de score te verdubbelen. Een beetje geflatteerd was het wel en na iets meer dan een uur spelen scoorde Mehmet Aldogan verdiend de 1-2 namens de thuisploeg.

Een kwartier voor tijd profiteerde Kevin Sterling van balverlies in de Scheveningse achterhoede. Als een echte aanvaller benutte hij de mogelijkheid en vergrootte hij de marge weer tot twee. Jasper Beekhuis rondde een voorzet op mooie wijze af en zette zo de 4-1 op zijn naam. De eretreffer voor Scheveningen werd gemaakt door Ruben Koorndijk, die de eindstand op 4-2 bepaalde.


John de Wolf praat na met verslaggever Robert Claus


49' Argjend Selimi [0-1]
54' Nathaniel Will [0-2]
65' Mehmet Aldogan [1-2]
74' Kevin Sterling [1-3]
78' Jasper Beekhuis [1-4]
87' Ruben Koorndijk [2-4]

De ploeg van John de Wolf staat vijfde op de ranglijst van de Tweede Divisie.


Verslaggever Robert Claus over Scheveningen - Spakenburg (1-4)


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -