Maarten Paes en Thijmen Nijhuis,de komende interlandperiode niet bij Jong Oranje, maar bij het Nederlands elftal onder 20 jaar." /> Maarten Paes en Thijmen Nijhuis,de komende interlandperiode niet bij Jong Oranje, maar bij het Nederlands elftal onder 20 jaar. (Foto: fcutrecht.nl)" /> Maarten Paes en Thijmen Nijhuis, de komende interlandperiode niet bij Jong Oranje, maar bij het Nederlands elftal onder 20 jaar." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Nick Venema niet in Jong Oranje, maar bij Oranje onder 20

UTRECHT/AUSTERLITZ - Nick Venema zit, integenstelling totMaarten Paes en Thijmen Nijhuis,de komende interlandperiode niet bij Jong Oranje, maar bij het Nederlands elftal onder 20 jaar. De 19-jarige aanvaller uit Austerlitz isde enige speler van FC Utrecht in die voorselectie.

Venema speelt eind maart twee oefeninterlands: op 22 maart thuis tegen Mexico en op 25 maart uit tegen Tsjechi. Op 15 maart wordt de definitieve selectie bekend.

In de voorselectie van Oranje -19 zit ook een jeugdkeeper van FC Utrecht. Fabian de Keijzer is door bondscoach Maarten Stekelenburg opgeroepen voor drie EK-kwalifictieduels met Wales, Sloveni en Spanje. In die selectie zitten ook het Utrechtse talent Mohammed Ihattaren van PSV en Jurgen Ekkelenkamp (Ajax) uit Zeist.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht