Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Nick Venema tot 2023 bij FC Utrecht

UTRECHT/AUSTERLITZ - Nick Venema heeft een nieuw contract getekend bij FC Utrecht. de 19-jarige spits uit Austerlitz is nu tot 2023 aan de club verbonden.

Venema, die in de jeugd speelde voor Austerlitz, Woudenberg en Roda'46 belandde in 2014 bij FC Utrecht. Daar ontpopte hij zich als een veelscorende spits: in 52 officiële wedstrijden met Jong FC Utrecht in de Eerste divisie maakte hij 33 doelpunten. Ook in de Eredivisie blijkt hij trefzeker. In tien optredens in FC Utrecht 1 scoorde hij vier keer.

"We zijn er ontzettend trots op dat we het contract van Nick, dat inclusief een eenjarige optie nog liep tot medio 2021, hebben opengebroken en verlengd tot medio 2023", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. "De duur van de nieuwe verbintenis zegt iets over het vertrouwen dat wij in Nick hebben en vice versa."

"Wij zijn er van overtuigd dat Nick bij ons de volgende stappen kan maken en het maakt ons trots dat we de toekomst tegemoet gaan met een speler uit eigen regio en eigen opleiding, die bij het publiek bijzonder geliefd is. Nick past, qua voetbal en persoonlijkheid, bij FC Utrecht."
Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -