Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

DOVO legt Abderrahim Loukili vast

VEENENDAAL/HOUTEN - Abderrahim Loukili speelt de rest van dit seizoen voor DOVO. De Houtense spits is bij de Veenendaalse Derde divisionist de vervanger van Nassir Maachi, die vlak voor de winterstop vertrok.

Loukili (26) begon met voetballen bij Houten en belandde via FC Hilversum bij Hercules. Bij de Utrechtse club vormde hij een aanvalsduo met Youssef el Jebli (nu De Graafschap). Mede dankzij de doelpunten van dat duo promoveerde Hercules in 2014 naar de Topklasse.

Daarna speelde hij 109 duels op het hoogste amateurniveau voor FC Lienden, IJsselmeervogels, De Dijk en opnieuw FC Lienden. In die 109 wedstrijden maakte hij 43 doelpunten. Tussendoor speelde hij een half jaar voor NEC, maar dat avontuur mislukte.

Begin dit seizoen stapte hij over van FC Lienden naar het Marokkaanse CR Al Hoceima, maar ook dat liep uit op een teleurstelling. Sinds december hield Loukili zijn conditie op peil bij FC Lienden.

DOVO-trainer Gert Kruys toont zich verheugd met de komst van de aanvaller. "Wij hebben te weinig spelers die een doelpunt kunnen maken. Abderrahim heeft in het verleden bewezen dat hij dat goed kan."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -