Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Door de Lens van Ankie

1/2
PROVINCIE UTRECHT - Afgelopen week was ik op de Vechtsebanen bij een training van de shorttrackers van RTC Midden. Er rijden een aantal grote talenten rond† op het ijs van Utrecht. Een daarvan is Bram Steenaart. Afgelopen weekend was hij goed in vorm en finishte hij als derde bij het NK Shorttrack. En dat terwijl hij eerder nog de kussens in was gedoken.

Maar helaas; de jury heeft het niet gezien. Er was wat commotie over andere valpartijen waardoor er geen aandacht was voor zijn mooie prestatie. In de boeken staat nu vermeld dat hij als vierde is geŽindigd. Wat jammer.

Gelukkig weten wij in Utrecht wel beter. Bram is een groot talent. Er komen nog genoeg wedstrijden waar hij zich zal gaan bewijzen. Die medailles, die komen er wel. En ik hoop dat ik dan bij een, of meer, van die wedstrijden aanwezig zal zijn om het vast te leggen. Mooie sport: shorttrack.


 | Foto: RedGreenBlue

WIE IS ANKIE?

Fotograaf Ankie Hogewind legt in beelden vast waar sport in Utrecht om draait. Altijd vanuit een verrassend perspectief biedt zij een kijk op de sportwereld zoals je die zelden ziet. Ankie is professioneelsport- en portretfotograaf en heeft al tien jaar een fotostudio in Utrecht Leidsche Rijn.

Ze is lid van de Nederlandse Sportpers en fotografeert onder meer voor RTV Utrecht. Ze wordt gedreven door de verhalen achter de sport. Op deze plek deelt ze elke week een verhaal en kun je meekijken 'Door de Lens van Ankie'.Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -