Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

GVVV opnieuw met invaller-trainer op de bank

VEENENDAAL - GVVV moet het in de uitwedstrijd in de Tweede divisie opnieuw doen zonder Niek Oosterlee. De trainer van de Veenendalers revalideert van een heupoperatie en moet het duel van zijn ploeg tegen Koninlijke HFC thuis via de radio volgen.

Zijn vervanger Jan Diepeveen kan in Haarlem beschikken over dezelfde selectie als vorige week, toen met 0-0 gelijk werd gespeeld tegen HHC Hardenberg. Alleen Simon Brouwer en Martin van Eck zijn er nog niet bij.

De Veenendalers zijn aan een gestage opmars bezig. Na een reeks van vier duels zonder nederlaag, waarin tien punten werden verzameld, is het vrijwel zeker dat GVVV 2018 zal afsluiten in het linkerrijtje van de Tweede divisie. Na 15 van de 34 wedstrijden staan er 23 punten op het Veenendaalse conto.

Dat zijn er twee minder dan Koninklijke HFC, dat op een verrassende zesde plaats twee plaatsen boven GVVV staat. De Haarlemmers zijn vooral verdedigend sterk. Met slechts 16 tegentreffers is de defensie van HFC de op-één-na beste van de Tweede divisie. Koninklijke HFC is al zes duels ongeslagen.

Afgaande op de resultaten uit het verleden, kan GVVV de reis naar Haarlem vol vertrouwen inzetten. De twee uitwedstrijden in de Tweede divisie tegen de Koninklijke leverden vier punten op: twee jaar geleden werd het 1-1, vorig jaar won GVVV met 2-0.

LIVE

Het duel begint zaterdag al om 14.00 uur, omdat Koninklijke HFC geen lichtinstallatie heeft. De wedstrijd is live te volgen via Radio M Utrecht. 


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -