Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Michel Vorm:"Ik zie mezelf niet snel terugkeren naar Nederland"

UTRECHT/NIEUWEGEIN - Keeper Michel Vorm heeft gereageerd op de geruchten rond een terugkeer naar Nederland. Tegenover FC Utrecht TV vertelt de Nieuwegeiner en voormalig doelman van FC Utrecht dat hij voorlopig in de Premier League wil blijven voetballen.

Vorm is op dit moment de tweede doelman bij Tottenham Hotspur. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af, maar hij heeft nog een optie voor een jaar. "Dit is mijn zevende seizoen in het buitenland en ik zie mezelf niet zo snel terugkeren naar Nederland. Het voetbal hier trekt mij het meest aan", aldus Vorm die eerder keepte bij Swansea City in Engeland.

De keeper laat weten verschillende redenen te hebben waarvoor hij in Engeland wil blijven. "Mijn kinderen gaan hier naar school en hebben hier hun vriendjes en vriendinnetjes. Mijn vrouw heeft hier ook haar bezigheden. Dat zijn dingen die heel bepalend zijn", legt Vorm uit. "Zoals het er nu voorstaat, zou ik ervoor kiezen om zolang mogelijk in het buitenland te blijven."


FC UTRECHT

Vorm vertelt dat hij warme gevoelens houdt voor FC Utrecht, de club waar hij doorbrak. "Utrecht is echt mijn club. Als ik in Nederland ben, merk je wat je betekent voor mensen en hoe ze naar je kijken. Ik was onlangs in het stadion van Utrecht om wat mensen te begroeten die er nog steeds werken. Dat gevoel blijft bijzonder, zeker als je een jongen uit de omgeving bent." De Nieuwegeiner keepte in totaal 137 wedstrijden voor Utrecht.

De uitzending van FC Utrecht TV wordt zaterdag uitgezonden op RTV Utrecht om 17.25 uur en wordt ieder uur herhaald.

Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht