Annette Barlo stopt met presentatie U Vandaag

UTRECHT - Annette Barlo verlaat U Vandaag, het nieuwsprogramma van RTV Utrecht. De populaire presentatrice heeft maandag laten weten dat ze haar werk moeilijk kan combineren met haar acteerwerk en het moederschap.
Ze wil wel aan RTV Utrecht verbonden blijven en sluit niet uit dat ze in de toekomst andere programma's zal presenteren. Eva Brouwer, die de dagbulletins van U Vandaag en het programma Reizigers Centraal presenteert, zal Annette voorlopig vervangen.
Barlo is sinds 2007 één van de vaste gezichten van U Vandaag. Vrijdag zit ze voorlopig voor het laatst met co-presentator Maarten Steendam op de rode bank.
Steendam vindt het jammer dat Annette stopt. "Sinds Koninginnedag van dit jaar zijn we een vast presentatieduo en dat beviel prima. De samenwerking is geweldig. We voelen elkaar goed aan en hebben tijdens het werk en het presenteren veel plezier samen. Ik ga haar zeker missen."
Algemeen directeur Paul van der Lugt van RTV Utrecht: "Dat Annette stopt is zeer te betreuren. Ze heeft een grote bijdrage geleverd aan de populariteit en toegankelijkheid van ons dagelijkse nieuwsmagazine U Vandaag. Het zal niet meevallen om haar te vervangen. Maar ik heb het volste vertrouwen dat Eva Brouwer het heel goed gaat doen."

Annette Barlo kondigt vertrek aan in U Vandaag